Tandem Social acompanya el professor Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, en la presentació del seu nou llibre a Espanya
16656
post-template-default,single,single-post,postid-16656,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tandem Social acompanya el professor Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, en la presentació del seu nou llibre a Espanya

Tandem Social acompanya el professor Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, en la presentació del seu nou llibre a Espanya

Muhammad Yunus visita les ciutats Barcelona, Madrid i València entre el 13 i el 17 de novembre

El professor Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, arriba a Espanya per presentar el seu nou llibre “Un Món de Tres Zeros” i ho fa amb tres actes a les principals ciutats del territori. Dimarts va començar la seva visita a Barcelona, dijous visitarà València amb la conferència “Los tres ceros, un camino hacia un hábitat mejor” i finalitzarà divendres amb una jornada inspiradora per a persones amb idees i voluntat emprenedora en l’àmbit verd i social.

Durant els actes, el Prof. Yunus realitzarà una conferència sobre la seva visió d’una nova economia de pobresa zero, atur zero i zero contaminacions. A més, exposarà com les empreses i les empreses socials poden contribuir a aconseguir fer realitat aquesta visió.

Tandem Social és un dels principals impulsors de la Social Business City Barcelona, partner estratègic del professor Muhammad Yunus a Espanya. Aquesta entitat té com a principal objectiu desenvolupar i enfortir les empreses socials i l’emprenedoria social al territori.

 

 

Més notícies:

Muhammad Yunus: “Ens hem de treure les ulleres amb el signe del dòlar que ens ha posat el capitalisme” – Nació Digital

El Nobel Muhammad Yunus porta a València l´economia de pobresa zero – Levante