Obertes les inscripcions del programa ImpacTech: Innovació i Tecnologia per la trasformació social!
18533
post-template-default,single,single-post,postid-18533,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Obertes les inscripcions del programa ImpacTech: Innovació i Tecnologia per la trasformació social!

Obertes les inscripcions del programa ImpacTech: Innovació i Tecnologia per la trasformació social!

ImpacTech: Innovació i tecnologia per la transformació social és un programa promogut per Tandem Social i el grup de recerca DIMMONS (IN3- UOC) que ofereix formació i acompanyament a persones emprenedores i entitats en el desenvolupament de projectes amb base tecnològica i/o digital afins als principis i valors de l’Economia Social i Solidària (ESS). Té un enfocament eminentment pràctic i comptarà amb diversos espais per compartir coneixements i experiències amb altres organitzacions i professionals, tant locals com internacionals, sent així una gran oportunitat per establir enxarxaments.

¿Què ofereix?

  • 37h de formació especialitzada en innovació i tecnologia, amb 3 itineraris
  • 35h de formació en gestió empresarial
  • 20h d’espais d’enxarxament i de sinèrgies.
  • Acompanyament individual (mentoria) als diferents projectes.
  • Certificat d’aprofitament del programa.
  • Accés a la Plataforma Virtual Tandem Up.

¿A qui va dirigit?

ImpacTech va dirigit a persones emprenedores i entitats de Catalunya que tinguin entre mans projectes de base tecnològica o digital, els quals poden trobar-se tant en fases inicials com en un estat de maduresa moderat o avançat. El programa contempla itineraris diferents, a assignar segons el perfil de cada projecte.

¿Quan es durà a terme?

  • Presentació de candidatures: fins el 15 de setembre 2023
  • Selecció de participants: entre el 12 i 29 de setembre 2023
  • Execució del programa: del 5 d’octubre al 15 de desembre 2023

¿Com t’hi pots apuntar?

Inscriu-te al formulari!

Tens un projecte que encaixa amb les característiques indicades? No dubtis en participar!
Per més informació pots dirigir-te a impactech@tandemsocial.coop. o consultar les bases del programa!