Estrenem Novetats a Tandem Up!
17736
post-template-default,single,single-post,postid-17736,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Estrenem Novetats a Tandem Up!

Estrenem Novetats a Tandem Up!

Tandem Up és la plataforma virtual que complementa les formacions en emprenedoria liderades per Tandem Social des de març de 2020.

Per afrontar l’arribada de la pandèmia de la COVID 19 el març de 2020, a Tandem Social vam donar el salt a la digitalització de totes les formacions – originalment presencials – per a entitats i persones emprenedores. En aquest context, Tandem Up es convertia en una eina clau per aquest procés i passava a ser el repositori de referència per a totes les persones participants dels programes organitzats per Tandem Social.

Ara, donem un pas més per convertir Tandem Up en una plataforma de referència per a l’emprenedoria social: estrenem novetats! Volem dotar de valor a la plataforma perquè sigui un espai on fer comunitat entre projectes de l’Economia Social i Solidària i oferir recursos i informació especialitzada. És per això que estrenem dues seccions noves:

Pàgina PUBLICACIONS

Un espai social on totes les persones usuàries de la plataforma poden publicar i consultar informació d’interès sobre sectors d’activitat, emprenedoria i economia social i solidària entre altres. Obrim aquest espai amb la finalitat de fomentar la interacció entre la comunitat Tandem Up més enllà dels grups de participants d’un mateix programa.

Què s’hi pot fer?

  • Trobar publicacions periòdiques amb recursos i informació útil
  • Trobar publicacions relacionades al programa d’acompanyament realitzat amb Tandem Social
  • Compartir idees i dubtes, consultes i interactuar amb la resta de la comunitat emprenedora de la plataforma!
  • Fer aportacions a les publicacions d’altres a través de comentaris i “m’agrades”!

Pàgina COMUNITAT

Una pàgina on les persones usuàries de la plataforma trobaran un directori dels projectes que participen a programes Tandem Up. Tenen accés a la descripció dels projectes, contacte de les persones emprenedores que el porten i a un cercador que els permetrà trobar projectes afins aplicant filtres de classificació adaptats a les seves necessitats.

La pàgina Comunitat té per objectiu ser un recurs que faciliti la descoberta d’oportunitats de col·laboració  i de generació de sinèrgies entre projectes de l’ESS.

Què s’hi pot fer?

  • Visibilitzar el seu projecte perquè la resta d’emprenedores el puguin conèixer!
  • Conèixer l’equip mentor de Tandem Social
  • Conèixer altres projectes de l’Economia Social i Solidària de l’àmbit que t’interessi

Ets membre de la plataforma i voldries saber-ne més? Pots trobar més informació aquí o bé ens pots contactar a hola@tandemsocial.coop!