Tandem Up, la plataforma de formació virtual de Tandem Social, rebrà el finançament d’Enfortim l’ESS!
17574
post-template-default,single,single-post,postid-17574,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tandem Up, la plataforma de formació virtual de Tandem Social, rebrà el finançament d’Enfortim l’ESS!

Tandem Up, la plataforma de formació virtual de Tandem Social, rebrà el finançament d’Enfortim l’ESS!

Enfortim l’ESS, un Pla d’impuls de l’Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona que té per objectiu fer crèixer i enfortir el teixit de l’ESS a la ciutat, ha seleccionat a Tandem Social com a una de les entitats beneficiàries de la subvenció.

El finançament obtingut s’invertirà en el desenvolupament de noves funcions i seccions de Tandem Up, la plataforma de formació virtual de Tandem Social.

Tandem Up es llança el 2020 i va resultar clau per poder afrontar la digitalització dels programes d’emprenedoria que s’executaven des de Tandem Social de forma presencial abans de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Amb la irrupció de la nova realitat, Tandem Up passava a ser una eina essencial per poder executar les formacions de manera virtual i, fins a l’actualitat, més de 300 persones emprenedores ja s’han pogut beneficiar del seu ús.

Gràcies al finançament d’Enfortim, es podran implementar a la plataforma noves seccions que poden incrementar substancialment el valor que genera:

  • La pàgina de publicacions, on totes les emprenedores usuàries podran pujar continguts i interactuar a través de reaccions i comentaris
  • La pàgina de perfils, on quedaran reflectides les fitxes dels projectes registrats a la plafatorma (d’aquells que optin per a fer-ho), amb la finalitat que les persones usuàries de la plataforma puguin fer contactes d’interès en el marc de l’ESS i quedi oberta la porta a la potencial col·laboració entre elles.

Amb tot això, el projecte permetrà la generació de sinergies espontànies entre membres de la comunitat, però també les fomentarà a través de la dinamització per part de persones expertes i a través de la generació d’activitats que generin valor afegit i xarxa.

Paral·lelament, la continuïtat de la plataforma, sumant de forma progressiva noves entitats i persones, permetrà que Tandem Up es converteixi en un punt de referència per a l’ESS on buscar aliances, obtenir recursos útils i resoldre necessitats.


Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona