Entrega de premis als projectes més innovadors del programa Emprenedoria Social de Barcelona Activa
17483
post-template-default,single,single-post,postid-17483,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Entrega de premis als projectes més innovadors del programa Emprenedoria Social de Barcelona Activa

Entrega de premis als projectes més innovadors del programa Emprenedoria Social de Barcelona Activa

La iniciativa Bleta, una tablet per a gent gran, s’ha convertit en el projecte guanyador de la sisena edició dels guardons.

El programa d’Emprenedoria Social de Barcelona Activa, coordinat per Tandem Social, tanca la seva sisena edició amb l’entrega de premis als projectes més innovadors. El programa anava dirigit a projectes amb voluntat de resoldre una necessitat social, cultural o ambiental amb la finalitat de donar suport al llançament de projectes d’emprenedoria social i col·lectiva amb vocació de transformació, tot treballant la seva viabilitat econòmica.

Barcelona Activa ha lliurat els premis a tres de les empreses emergents que hi han participat. Aquesta iniciativa acompanya la posada en marxa i el desenvolupament de projectes amb capacitat transformadora, socialment responsables i viables a nivell econòmic.

El programa té l’objectiu de convertir Barcelona en una ciutat referent en un model d’emprenedoria amb un impacte social positiu pel planeta. En el total de les sis edicions que se n’han realitzat, més de 100 projectes han treballat la seva idea de negoci a través de sinergies amb altres persones emprenedores. A més de Tandem Social, la convocatòria també ha comptat amb la col·laboració d’EADA i la Sala Beckett.

El projecte guanyador ha sigut Bleta, premiat amb una aportació de 12.000 euros i amb l’accés a una incubadora de Barcelona Activa. Aquesta iniciativa ha dissenyat una tauleta adaptada per a gent gran amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a aquest sector de població i fer front a la bretxa digital.

Dos projectes més han rebut un reconeixement com a finalistes dels premis. El primer guardonat ha sigut Baiau, que ha impulsat la creació d’un obrador per a productes de fleca. La iniciativa busca la inserció laboral de les persones sense llar i ha rebut una recompensa de 6.000 euros. L’altra distinció l’ha rebut el projecte Gira Por Las Casas, una plataforma web que permet organitzar shows culturals en cases i espais privats, que ha rebut una dotació de 3.000 euros.

Si voleu participar en la següent edició, podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.