Arriba la 6a edició del Construïm en femení per a projectes d’ESS impulsats per dones!
17461
post-template-default,single,single-post,postid-17461,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Arriba la 6a edició del Construïm en femení per a projectes d’ESS impulsats per dones!

Arriba la 6a edició del Construïm en femení per a projectes d’ESS impulsats per dones!

Teniu un projecte impulsat per dones que segueix els principis i valors de l’Economia Social i Solidària? Voleu ser acompanyades en tot el procés que va des del naixement d’una idea fins a convertir-la en una iniciativa amb activitat socioeconòmica i estructura pròpia? Torna la sisena edició del programa d’acompanyament i formació per a projectes d’emprenedoria en Economia Social i Solidària dirigit a dones Construïm en femení.

Què s’oferirà?

  • 85-90h de tallers i formacions pràctiques i vivencials en àrees bàsiques per a la constitució d’iniciatives d’Economia Social i Solidària
  • 9h de formació en competències emprenedores
  • 20h d’activitats d’intercooperació i sinergies
  • 120h d’acompanyament individual.

A més, el programa integra transversalment la perspectiva de gènere.

Quan?

Les activitats tindran lloc des de finals d’octubre fins a principis d’abril del 2022. 

Sessions informatives

Si voleu conèixer tots els detalls d’aquest programa i resoldre dubtes, apunteu-vos a les sessions informatives que es duran a terme el pròxim dilluns 27 de setembre al matí (virtual) o el dijous 30 a la tarda (presencial a InnoBA, C/Perú, 52 Barcelona). També ens acompanyaran iniciatives premiades de la darrera edició per parlar de la seva experiència. Per apuntar-vos feu clic aquí.

Us esperem a alguna de les xerrades informatives, apunteu-vos-hi!

Per sol·licitar més informació ens pots escriure a: innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o trucar al 93 320 34 04