Jaume Oller, soci cofundador de Tandem Social, entre les 25 líders espanyoles seleccionades per al Programa Acumen Fellows 2021
17259
post-template-default,single,single-post,postid-17259,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Jaume Oller, soci cofundador de Tandem Social, entre les 25 líders espanyoles seleccionades per al Programa Acumen Fellows 2021

Jaume Oller, soci cofundador de Tandem Social, entre les 25 líders espanyoles seleccionades per al Programa Acumen Fellows 2021

  • El Programa de Acumen Fellows pretén transformar el sistema socioeconòmic descobrint i acompanyant a líders compromisos amb el desenvolupament de projectes innovadors.

Jaume Oller, soci cofundador de Tandem Social, ha estat seleccionat com a un dels nous  25 líders espanyols que rebran una formació en lideratge que els permetrà impulsar les seves capacitats per a generar solucions als problemes socials més complexes de la nostra època. Aquesta selecció s’ha realitzat d’entre les més de 300 candidatures que es van presentar a aquesta segona edició i entre les quals, Jaume ha estat seleccionat per la seva trajectòria i potencial d’impacte: Jaume és soci cofundador de la cooperativa Tandem Social, des de la qual impulsa l’emprenedoria social i l’economia social i cooperativa com a eines de transformació social. Des de l’organització s’ofereix consultoria estratègica per a empreses i projectes d’alt impacte i s’ha implicat en projectes socials com Tandem Go, Espigoladors o Moltacte. Addicionalment, participa en diversos espais representatius de l’economia social i cooperativa com la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, la Fundació Seira, la Confederació Española de Cooperativas de Trabajo (COCETA), la Confederació Española de la Economía Social (CEPES) i la Commission Expert Group on social economy and social enterprises (GECES).

Entre les persones seleccionades trobem persones diverses d’àmbits com l’enginyeria, el periodisme, empresarials, l’administració pública, el cooperativisme o l’emprenedoria social. Totes comparteixen un objectiu comú: el repte de generar un canvi sistèmic en la societat, innovant i oferint enfocaments més equilibrats per tal de resoldre alguns dels reptes actuals, des de la igualtat fins al canvi climàtic, abordada des de perspectives diferents però complementàries.

El programa Acumen Fellows va néixer a Nova York el 2007 per impulsar la comunitat de líders de tots els països del món que tinguessin la determinació, la imaginació i la perseverança per somiar amb un món millor i fer-lo realitat. Fundat per la reputada empresària nord-americana Jacqueline Novogratz, el programa ofereix cada any una experiència transformadora d’aprenentatge adreçada a líders del canvi social a través de convivències en què se’ls dota d’eines per a construir un espai de pràctica i reflexió.

Més de 700 agents del canvi a tot el món 

Les Fellows passen a formar part d’una comunitat integrada per més de 700 agents del canvi que treballen en països dels cinc continents. A través de les iniciatives que lidera cada Fellow, s’estan beneficiant actualment més de vuit milions de persones. Acumen Academy amplifica les bones pràctiques d’aquests líders, referents de pes per a les seves comunitats