Oberta la convocatòria del programa Cuinant Economia Social i Cooperativa!
17224
post-template-default,single,single-post,postid-17224,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Oberta la convocatòria del programa Cuinant Economia Social i Cooperativa!

Oberta la convocatòria del programa Cuinant Economia Social i Cooperativa!

A Tandem Social pensem que l’alimentació sostenible és una palanca per impulsar una transició alimentària amb la qual es poden enfortir les economies locals sostenibles i millorar la salut de les persones, així com la del conjunt del planeta. Per això us presentem el programa Cuinant Economia Social i Cooperativa. Un programa d’acompanyament especialitzat en aquest sector que oferim de la mà del Menjador Ca la Rosa durant els mesos de febrer i març de 2021.

Què oferim?

  • 24 hores de formació online i presencial
  • 4 hores d’activitats intercooperatives
  • 7 hores d’acompanyament estratègic i sectorial individual
  • Ús de la cuina-obrador per a l’elaboració de proves pilot

Qui pot participar?

El programa va dirigit a projectes emprenedors que realitzin o vulguin realitzar una activitat econòmica en l’àmbit de la gastronomia i l’alimentació sostenible des de l’economia social i cooperativa, que incideixin d’alguna manera a la ciutat de Barcelona.

En concret, es dirigeix a:

  • Persones emprenedores
  • Organitzacions de l’economia social i cooperativa joves, legalment constituïdes amb menys de 3 anys d’antiguitat
  • Organitzacions sense ànim de lucre i/o de l’economia social i cooperativa, amb una nova línia d’activitat amb menys d’un any d’antiguitat

El període d’inscripcions estarà obert fins al 10 de gener i la participació és gratuïta!