Arrenquen els quatre primers projectes del Programa Dona Emprèn
17105
post-template-default,single,single-post,postid-17105,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Arrenquen els quatre primers projectes del Programa Dona Emprèn

Arrenquen els quatre primers projectes del Programa Dona Emprèn

Des que, fa dos anys, un equip de Tandem Social va acompanyar al Premi Nobel de la Pau, Muhammad Yunus, en un perible de visites estratègiques per al sector de l’economia social i solidària arreu de l’Estat espanyol, es van espargir diversos possibles projectes en diferents àmbits, i una d’aquelles llavors que ha germinat, ha estat el Programa d’Emprenedoria Dona Emprèn a València, impulsat per la Fundació Nova Terra i, amb el suport i finançament, de Caixa Popular.
Els quatre primers projectes que arrenquen ho fan amb el suport, i dins del marc, d’aquest programa dissenyat amb l’objectiu de fomentar l’autoocupació i la igualtat d’oportunitats per a dones amb poc accés a crèdit.
Pots consultar més informació sobre el programa a: https://bit.ly/3jwwoIp i el ressò que ha tingut a alguns mitjans com Valencia Plaza, Levante El Mercantil Valenciano, Mujer Emprendedora, DiarioResponsable.com, 7 TeleValencia.