Tandem Social acompanya la ciutadania de Barcelona a decidir sobre el seu barri
16887
post-template-default,single,single-post,postid-16887,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tandem Social acompanya la ciutadania de Barcelona a decidir sobre el seu barri

Tandem Social acompanya la ciutadania de Barcelona a decidir sobre el seu barri

En els propers mesos Tandem Social acompanyarà la ciutadania de Barcelona en el procés participatiu de definició del Programa d’Acció Municipal 2020-2023 en què els veïns i les veïnes podran fer propostes, debatre, prioritzar i votar els projectes a desenvolupar en els pròxims 4 anys als barris de la ciutat.

Com a novetat d’aquest mandat, la ciutadania podrà participar en l’elaboració dels pressupostos participatius, mitjançant el debat i posterior decisió del 5% de les inversions ordinàries municipals de forma directa, un total de 75 milions d’euros que serviran per tirar endavant els projectes que les persones veïnes prioritzin al seu barri o districte.

En concret, Tandem Social dinamitzarà sessions específiques dirigides a garantir la participació del col·lectiu de persones amb diversitat funcional de tots els districtes de la ciutat.

Debat i recollida de projectes i propostes

A partir d’avui, qualsevol persona, encara que no estigui empadronada a Barcelona, pot presentar la seva proposta o projecte d’inversió, d’entre 50.000 euros i el 30% del pressupost assignat al Districte, i fins a un màxim de 2 milions d’euros. Ho podrà fer a través de quatre canals:

  • La plataforma decidim.barcelona
  • Els estands de carrer, amb suport de dinamitzadors de l’àmbit de participació.
  • Els debats presencials temàtics o de col·lectius.
  • Els òrgans ordinaris de participació.