Construïm en femení obre inscripcions!
16844
post-template-default,single,single-post,postid-16844,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Construïm en femení obre inscripcions!

Construïm en femení obre inscripcions!

Barcelona Activa ja ha obert les inscripcions per participar al programa de formació per a projectes d’emprenedoria en Economia Social i Solidària dirigit a dones que enguany impartirà Tandem Social.

Construïm en femení vol visibilitzar les iniciatives d’emprenedoria cooperativa, social i solidària impulsades per dones; així com recolzar-les oferint un programa de formació amb visió de gènere que contribueixi a crear un espai de referència per emprenedores cooperatives, socials i solidàries.

Construïm en femení consta de 90 hores de formació, 220 hores d’acompanyament individual, 16 hores de acompanyament grupal i 15 hores d’activitats de networking i xarxa amb persones i projectes referents d’emprenedoria femenina que s’impartiran durant els mesos de febrer a juny de 2020.

Els continguts del programa estan estructurats segons les esferes que travessen l’Economia Social i Solidària: l’esfera relacional, l’esfera econòmica i l’esfera jurídica; buscant en els nostres projectes l’equilibri entre estratègia, democràcia i productivitat.

Per sol·licitar més informació podeu escriure a: innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Les persones interessades en participar s’han d’inscriure a les sessions informatives del programa que tindran lloc:

  • Divendres 10 de gener de 2020, de 10:00h a 11:30h
  • Dilluns 13 de gener de 2020, de 16:00h a 17:30h

Us animem a presentar les vostres candidatures!