Gràcies al Programa de Garantia Juvenil la Maddiha i el David s’incorporen a l’equip de Tandem Social
16976
post-template-default,single,single-post,postid-16976,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil la Maddiha i el David s’incorporen a l’equip de Tandem Social

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil la Maddiha i el David s’incorporen a l’equip de Tandem Social

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, la Maddiha i el David s’incorporen a l’equip de Tandem Social per donar suport audiovisual, en la creació d’una plataforma online, i en l’àrea administrativa de la cooperativa, respectivament.

El programa de Garantia Juvenil facilita la contractació laboral en pràctiques a persones joves que han finalitzat la seva formació. Les persones beneficiàries d’aquest programa han d’estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior, o títols oficialment reconeguts com a equivalents i l’objectiu és facilitar l’ocupabilitat d’aquestes persones en l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que, posteriorment, els sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La Maddiha, que disposa d’un Grau en Comunicació Audiovisual, ve a donar suport en la creació dels continguts audiovisuals a l’equip que està liderant el desenvolupament d’una plataforma de formació online per a emprenedors i projectes de l’economia social i solidària, mentre que el David, que té un Grau en Administració i Direcció d’Empreses, s’incorpora per donar suport a tot l’equip des de l’àrea administrativa de la cooperativa.

Benvinguts a l’equip de Tandem Social!