EMPRÈN SOCIAL: Obrim inscripcions!
Obrim inscripcions a la primera edició del programa EMPRÈN SOCIAL, el programa d’emprenedoria social impulsat per la Fundació Agbar i coordinat per Tandem Social.
Emprenedoria social, emprendre, empresa social, AGBAR, Aigües de Barcelona
16801
post-template-default,single,single-post,postid-16801,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

EMPRÈN SOCIAL: Obrim inscripcions!

EMPRÈN SOCIAL: Obrim inscripcions!

Obrim inscripcions a la primera edició del programa EMPRÈN SOCIAL, el programa d’emprenedoria social impulsat per la Fundació Agbar i coordinat per Tandem Social, que busca accelerar projectes o idees sostenibles, que plantegin solucions per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona. Contribuint, d’aquesta manera, a resoldre algun d’aquests tres reptes socials: fomentar l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social, lluitar contra la pobresa i oferir oportunitats educatives.

El programa es va presentar el passat 27 de juny a la Fundació Foto Colectania, en una jornada en què van participar més de 50 persones i van intervindre diferents agents del món social i de l’emprenedoria. “Emprendre amb una actitud valenta, honesta i compromesa, i amb l’acompanyament de programes com EMPRÈN SOCIAL, fa possible que persones surtin de la pobresa, joves tinguin més oportunitats educatives i gent que no troba feina tingui ocupació de qualitat”, va explicar Jordi Gusi, soci cofundador de Tandem Social, a la jornada.

A qui busquem?

Si ets una persona emprenedora, formes part d’una empresa jove o d’una entitat social i estàs interessada en consolidar un projecte de negoci amb impacte social a l’àrea metropolitana de Barcelona, EMPRÈN SOCIAL és el teu programa.

Què oferim?

El programa inclou formació especialitzada, experimentació, sessions d’acompanyament individual adaptada a cada projecte i activitats relacionals i d’inspiració per a conèixer o comprendre l’èxit de casos referents en emprenedoria social.

Com sumar-t’hi?

Ja pots accedir al web del programa, on podràs consultar les bases de participació i accedir al formulari d’inscripció.

Si vols recomanacions per presentar adequadament la teva candidatura al programa, fes clic aquí.

Dates clau?

  • Període d’inscripció: 8 de juliol al 8 de setembre del 2019
  • Procés de selecció: 9 de setembre al 8 d’octubre del 2019
  • Duració del Programa: 14 d’octubre del 2019 al 20 de març del 2020

Dubtes?

Escriu-nos a emprensocial@fundacioagbar.com

Ens ajudes a transformar la nostra societat?

T’hi esperem!