#DiadaCoop: Guia d’activitats pel Dia Internacional del Cooperativisme 2019
Cooperativa, Dia Internacional del cooperativisme
16787
post-template-default,single,single-post,postid-16787,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

#DiadaCoop: Guia d’activitats pel Dia Internacional del Cooperativisme 2019

#DiadaCoop: Guia d’activitats pel Dia Internacional del Cooperativisme 2019

Coincidint amb el Dia Internacional del Cooperativisme, demà dissabte 6 de juliol, entitats d’arreu el territori han organitzat diverses activitats que pretenen visibilitzar l’Economia social i solidària. Aquest any sota el lema ‘Per un treball digne’. Aquí us fem un recull perquè decidiu quina us ve més de gust:

 

 

 

V de Vermut, Dia Internacional del Cooperativisme – Hospitalet de Llobregat

L’Ateneu Cooperatiu de l’Hospitalet  (La Col·lectiva) organitza una ruta de memòria històrica a les 11h a línia vermella Santa Eulàlia (Sortida Riera Blanca, L’Hospitalet de Llobregat) i Vermut amb música a les 12h a Contorno Urbano (C/ Garraf, 31, L’Hospitalet de Llobregat)

1a Fira d’Economia Social, Solidària i Cooperativa d’Olesa de Montserrat 

La iniciativa, que s’allargarà de 10 del matí i fins les 8 del vespre, a la Rambla Catalunya, servirà per visualitzar diversos projectes i empreses de l’economia social existents al municipi per tal d’apropar-les a la ciutadania.

Dia de les Cooperatives – Coop Maresme – Mataró

L’Ateneu Coop Maresme de Mataró ha organitzat diferents activitats durant tot el matí per celebrar la #DiadaCoop  a Can Fugarolas. Podeu consultar aquí l’agenda d’activitats.

Jornades gastronòmiques – Empordàlia, SCCL – Vilajuïga

Cada dissabte de juliol i agost, de 11:30h a 13:00h a l’Espai Empordà a Taula del Celler de Vilajuïga es realitza una demostració dels productes d’un productor amb segell empordanès, i ho mariden amb els seus vins. Una ocasió fantàstica per descobrir de primera mà qui realitza els productes de km. 0! Si us interessa el món de la gastronomia i el vi, no us les podeu perdre. Per a més informació i reserves, truqueu al 972.53.01.40 o envieu un correu electrònic a comunicacio@empordalia.com

Presentació de la campanya: Edificis Positius – Barcelona

Presentació de la campanya realitzada a l’eix comercial de Creu Coberta per mitjà de la qual els comerciants i comerciantes donen a conèixer la iniciativa, Edificis Positius. Serà un matí divulgatiu i festiu per fer conèixer a la gent la iniciativa, la necessitat d’aquesta i els valors i objectius sobre la que es fomenta. La cooperació de tota la ciutadania, és clau pel bon desenvolupament d’Edificis Positius.

Exposició: Catalunya Terra Cooperativa – Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord – Badalona

La Sala del Refugi (Plaça de la Vila 1, Badalona) acollirà a les 12.30h l’acte d’inauguració de l’exposició ‘Catalunya Terra Cooperativa’  i es farà una descripció de la història cooperativa del territori a través d’una visita guiada que finalitzarà en un petit vermut cooperatiu.

Festa del Centenari de la Construcció del Celler – Falset

La Cooperativa Falset Marçà fa 100 anys de la seva construcció del Celler, tenen diverses activitats programades durant l’estiu, però la central és la del Sopar del Centenari on es podrà degustar un sopar de Gala amb música en directe de músics locals.