La Confederació de Cooperatives de Catalunya reconeix la tasca de Tandem Social
16682
post-template-default,single,single-post,postid-16682,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Confederació de Cooperatives de Catalunya reconeix la tasca de Tandem Social

La Confederació de Cooperatives de Catalunya reconeix la tasca de Tandem Social

El passat 14 de desembre, la cooperativa Tandem Social SCCL va ser guardonada amb el reconeixement de la Confederació de Cooperatives de Catalunya per la seva tasca transformadora en la difusió dels principis cooperatius en diferents àmbits estratègics, i l’impuls de l’emprenedoria social i cooperativa.

La resta de cooperatives guardonades per la seva tasca van ser: DIOMCOOP, SCCL; Agrària de Torelló, SCCL; Femmefleur, SCCL; Cultural Rocaguinarda, SCCL; AIGUASOL – Sistemes Avançats d’Energia Solar Tèrmica, SCCL; Sostre Cívic, SCCL, La Fàbric@, SCCL, Escola Ginebró, SCCL, Laboqueria taller d’arquitectura, SCCL; Productes naturals El Rebost, SCCL; EDUVIC SCCL; SAT LTDA Apícola El Perelló 1363-CAT; Tandem Social, SCCL i Som Connexió, SCCL.

L’acte, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, es va fer a la Filmoteca de Catalunya davant 200 cooperativistes i amb les intervencions del president de CoopCat, Guillem Llorens i del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani. Hi destaca l’obertura del Guillem amb la defensa de les societats cooperatives com a pràctiques socials centenàries que, lluny d’esgotar-se, encaren el demà indagant fórmules organitzatives per transformar i transitar cap a una societat més equitativa i amb més justícia social i ecològica.