En breu s’obre La InnoBadora, comunitat d’incubació!
16629
post-template-default,single,single-post,postid-16629,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

En breu s’obre La InnoBadora, comunitat d’incubació!

En breu s’obre La InnoBadora, comunitat d’incubació!

La InnoBadora, la nova comunitat d’incubació de Barcelona Activa obrirà les seves portes aquest mes de novembre amb la col·laboració de Tandem Social.

L’objectiu de l’espai és donar-li una ‘llar’ als projectes d’economia social i solidària de la ciutat de Barcelona. Es preveu maximitzar l’impacte socioeconòmic dels projectes que formen part de la comunitat mitjançant el seu enfortiment amb assessorament, formació i el treball col·laboratiu de la mateixa comunitat.

Els projectes que formen part de La InnoBadora hi trobaran totes les facilitats d’un espai de co-treball per compartir amb una comunitat diversa de persones emprenedores amb valors comuns.

L’equip de Tandem Social dinamitzarà la comunitat de La InnoBadora, facilitant els intercanvis i la transferència de coneixement amb la finalitat de fer créixer els projectes participants, i així enfortir l’ecosistema d’economies transformadores de Barcelona.

Per a més informació podeu visitar aquest enllaç