Arriba la Laia de la mà del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
16771
post-template-default,single,single-post,postid-16771,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Arriba la Laia de la mà del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

Arriba la Laia de la mà del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

La Laia Font de Mora, s’incorpora avui a l’equip de Tandem Social gràcies al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que facilita la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació.

Les persones beneficiàries de la Garantia Juvenil han d’estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional. L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

En aquest cas, la Laia té el graduat en Periodisme i ve a donar suport a l’àrea de comunicació de la nostra cooperativa, explica que és una gran oportunitat laboral per a ella, ja que alinea la seva carrera professional amb la lluita pels valors socials amb els quals somia.