Tandem Social i Acció contra la fam t’ajuden a consolidar el teu pla d’empresa.
16546
post-template-default,single,single-post,postid-16546,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tandem Social i Acció contra la fam t’ajuden a consolidar el teu pla d’empresa.

Tandem Social i Acció contra la fam t’ajuden a consolidar el teu pla d’empresa.

ACH_Cartel_hazlo_jornada emprendimiento_XS

Tandem Social i Acció contra la fam t’ajuden a consolidar el teu pla d’empresa.

El vinent divendres, 18 de maig, Tandem Social estarem al Palau Macaya, Barcelona, assessorant a emprenedors sobre els 4 àmbits claus d’un pla d’empresa: estudi de mercat, pla de màrqueting i màrqueting digital, pla econòmic-financer i resum executiu.

Si tens un projecte i vols/t’interessa rebre impuls d’experts en consultoria estratègica social i medi ambiental, inscriu-te: goo.gl/4ewy84