Leroy Merlin
16074
post-template-default,single,single-post,postid-16074,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Leroy Merlin

Leroy Merlin

UN HABITAT MEJOR 3 (def)

Tandem Social coordina la primera edició del programa “Un Habitat Mejor”, promogut per Leroy Merlin i amb l’objectiu d’ajudar a totes aquelles persones emprenedores amb vocació de transformació mediambiental i social.

El programa ofereix als 10 projectes seleccionats formació i assessorament expert en gestió empresarial i impacte verd i social, acompanyament personalitzat per tal de consolidar el seu model de negoci i impacte social, visibilitat i difusió i un premi de 2.000€ als dos millors projectes.

Tant si ets una persona emprenedora com si ets una entitat, els projectes presentats han de resoldre algun d’aquets reptes: Llars sostenibles, Habitats o Entorns sostenibles i Conservació de l’entorn rural.

Ajuda’ns a fer difusió del programa.