Lab3
16081
post-template-default,single,single-post,postid-16081,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Lab3

Lab3

Banner Lab3

Posem en marxa el programa #Lab3, iniciativa que forma part del programa empleaverde de la Fundación Biodiversidad. El programa té com a objectiu el foment de l’emprenedoria verda i social a les CCAA d’Andalusia i Galícia.

El programa dona formació i seguiment gratuït a més de 30 persones emprenedores, afavorint col·lectius prioritaris com dones, persones immigrants o amb discapacitat, i inclou un viatge a Itàlia per a conèixer, de primera mà, casos d’èxit de projectes amb un alt impacte positiu mediambiental i social.