Els Ateneus Cooperatius es sumen al programa Aracoop per a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa.
15100
post-template-default,single,single-post,postid-15100,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Els Ateneus Cooperatius es sumen al programa Aracoop per a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa.

Els Ateneus Cooperatius es sumen al programa Aracoop per a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa.

not2

Amb l’objectiu d’ampliar la capacitat d’arribada al territori es creen 10 Ateneus Cooperatius interconectats en xarxa i distribuïts a tota Catalunya. Lideren els Ateneus més de 120 entitats socials, cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema.