Jornada internacional sobre Banca Amb Valors
15095
post-template-default,single,single-post,postid-15095,single-format-standard,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Jornada internacional sobre Banca Amb Valors

Jornada internacional sobre Banca Amb Valors

not1

Tandem Social participa en l’organització de la Jornada internacional sobre Banca Amb Valors per impulsar un sistema bancari més proper a l’economia real

Barcelona acollirà el proper 23 de novembre la jornada Internacional “Fem Banca Amb Valors” amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania quins són els valors d’aquesta banca i com es pot fer el pas cap a aquest nou model de finançament.